Gazete Emek- Demokrat Parti Ulusal Kongresi 4. günün ardından sonra erdi. ABD başkan adaylığını resmen kabul eden Kamala Harris, ülkesini her zaman kendisinin ve partisinin üzerinde tutacağını belirterek, "Amerikan halkı için savaşacağımdan emin olabilirsiniz" dedi.

'TRUMP MİLYARDERLER İÇİN MÜCADELE EDİYOR'

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump’ı 'ciddiyetsiz bir adam' olarak niteleyen Harris, Trump’ı yeniden başkanlık koltuğuna oturtmanın ciddi sonuçlarının olacağı konusunda uyardı.

Trump'ı kendisi ve milyarderler için mücadele ettiği kadar orta sınıf için mücadele etmemekle eleştiren Harris, "Güçlü bir orta sınıf Amerika'nın başarısı için çok önemli" dedi.
Seçilmesi halinde, NATO ve ABD olarak müttefiklerini desteklemeye devam edeceğini vurgulayan Harris, Ukrayna'ya da desteği devam ettireceğini ifade etti.

'İSRAİL'İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKINI HER ZAMAN SAVUNACAĞIM'

Harris, Gazze'ye yönelik İsrail saldırısına ilişkinse şunları söyledi:

"Gazze'deki savaşla ilgili olarak Başkan Biden ve ben gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü şimdi bir rehine anlaşması ve ateşkes anlaşması yapmanın tam zamanı. Açık konuşmama izin verin. İsrail'in kendini savunma hakkını her zaman savunacağım ve İsrail'in kendini savunma kabiliyetine sahip olmasını sağlayacağım.”

Venezuela’da başkanlığa tekrar Maduro seçildi Venezuela’da başkanlığa tekrar Maduro seçildi

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: şilan