Gazete Emek- TFF 1. Lig’de üçüncü hafta karşılaşmasına Amedspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Geçen sezon play-off finalinde kaybeden Sakaryaspor, yeni sezonda şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Amedspor ise yeni sezonda Ersun Yanal yönetiminde şampiyonluk potasında mücadele etmek istiyor.

Sakaryaspor yeni sezon öncesinde kadrosunu Lamkel Ze, Max Gradel, Murat Cem Akpınar, Emre Demir, Fernando Adrade gibi isimlerle güçlendirdi. Suat Kaya yönetimindeki Sakaryaspor ligdeki ilk iki haftada iki beraberlik aldı.
AMEDSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR
Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Amedspor yeni sezonda Adama Traore, Assombalonga, Mehmet Yeşil, Bruno Laurenço, Sinan Kurt gibi isimleri kadrosuna kattı. Lige Karagümrük deplasmanında başlayan Amedspor, zorlu karşılaşmada 0-0 berabere kalarak 1 puan almayı başardı. İkinci hafta kendi evinde İstanbulspor'u ağırlayan Diyarbakır temsilcisi, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İlk iki haftayı 1 puanla kapatan Amedspor, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.
SAKARYASPOR İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI
Sakaryaspor, geçen sezon play-off finalinde Bodrumspor’a mağlup olarak Süper Lig şansını elinden kaçırdı.
Yeşil-siyahlılar bu sezona ise istediği gibi başlangıç yapamadı. Suat Kaya’nın çalıştırdığı Sakaryaspor, Keçiörengücü ve Manisa FK takımlarıyla berabere kaldı.
SAKARYASPOR - AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Sakaryaspor - Amedspor mücadelesi Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’da başlayacak.
Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Türkiye Kupası'nda ilk tur eşleşmeleri belli oldu Türkiye Kupası'nda ilk tur eşleşmeleri belli oldu

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: şilan