Gazete Emek - Amedspor'un yeni sezon biletleri Passolig'de satışa sunuldu. Kulüp, Passolig ile anlaşma yaptığını duyururken, taraftarlar da Passolig sitesinden kartlarını temin etmeye başladı. Peki nedir Passolig? Nasıl temin edilir? Passolig'e ne kadar öderiz? Detaylar haberimizde.

PASSOLİG NEDİR?

Passolig, futbol maçlarına gitmek isteyen taraftarların sahip olması gereken elektronik kart uygulamasıdır. Passolig olmadan maçlara girilemez.

PASSOLİG NASIL TEMİN EDİLİR?

Passolig almak isteyenlerin öncelikle uygulamanın resmi sitesi olan www.passolig.com.tr üzerinden başvuru formunu doldurması gerekiyor. Form doldurulduktan sonra SMS ile gelen şifre girilmeli ve kart talebinde bulunulmalıdır. Bu adımları geçip ödeme kısmını da tamamladıktan sonra kart belirttiğiniz adrese gönderilir.

Amedspor Şanlıurfa’da 3 puanı 3 golle aldı Amedspor Şanlıurfa’da 3 puanı 3 golle aldı

PASSOLİG FİYATLARI NE KADAR?

Passolig kart ücreti, Amedspor taraftarları için 164 TL olarak belirlenmiştir. Buna ek olarak 121.80 TL tutarında kurye ücreti de ödenmesi gerekmektedir.

Amedspor passolig kartları kısa süre içerisinde 5 binden fazla satıldı  

Amedspor kombine fiyatları da belli oldu. 

AMEDSPOR FUTBOLCULARI PASSOLİG AÇIKLAMASI

Amedspor’dan yapılan açıklamada:

2024-2025 Trendyol 1.Lig'de Diyarbakır Stadyumu'nda oynayacağımız tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan kombine satış dönemimiz başlamıştır.

2024-2025 sezonu kombine satışı Passo Mobil uygulama üzerinden kombine satın alma işlemleri ile gerçekleşecektir.

Kombine satışları sadece Amedspor logolu Passolig Kart sahiplerine yapılacaktır.

Kombine satışı için taraftarlarımızın Amedspor logolu Passolig kartlarının E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2025'e kadar uzatmaları gerekmektedir.

#HedefSüperLig

Amedspor kombine fiyatları şu şekilde: 

Editör: Prof. Dr.