Gazete Emek - Diyarbakır ekibi Amedspor’da taraftarlar yönetime “Kulüp yönetiminin amatörleşmesine bir an önce dur denilmeli” dedi. Taraftarların yaptığı çağrı şu şekilde:

Halkımızın Amedspor'a olan teveccühü 'Sporuna' değil AMED isminedir. Amedspor Kimliği ve Amedspor Kültürü bizi biz yapan bizi farklı kılan değerlerdir.

Kulüp başkanımız ve Yönetim kurulumuzun son zamanlarda yapmış olduğu pratikler Amedspor Kültürü ile bağdaşmamakta ve Amedspor'u kimliğinden uzaklaştırmaktadır. Bu uygulamalar halk nezdinde büyük bir tepki ile karşılanmaktadır.

Taraftar Dernekleri olarak Kulüpte muhatap bulamayışımız, Deplasmanlarda Taraftarımıza sahip çıkılmaması, son günlerde ki sosyal medya paylaşımları v.s tarafımızca kabul görmemektedir.

Bu doğrultuda;

Yönetimin şapkasını önüne koyup alicengiz oyunları bir tarafa bırakarak bu sorunlara çözüm bulmalı, sığ tartışmalardan uzaklaşarak Amedspora odaklanmalıdır.

-Kulüp yönetiminin gittikçe Amatörleşmesine bir an önce dur denilmeli ve Amedspor kimliğine sıkı sıkıya bağlı kalınmalıdır.

Amedspor ile Zahospor arasında hazırlık maçı oynanacak Amedspor ile Zahospor arasında hazırlık maçı oynanacak

Unutmayın ki Amedspor Çizgisi bizlerin kırmızı çizgisidir, o çizgiyi aşmayın!”

Editör: TE Bilişim