Diyarbakır Valiliği, merkez Kayapınar ilçesinde yaşanan silahlı kavgaya ilişkin açıklama yaptı.

Akşam saatlerinde Kayapınar Huzurevleri Mahallesi’nde yaşanan silahlı olaya ilişkin Valilikten açıklama geldi.

“POLİS MEMURUNUN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLMEKTEDİR”

Diyarbakır Valiliği yaptığı açıklamasında şu detaylara yer verdi:

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi 100 personel alımı için duyuru yaptı Diyarbakır Büyükşehir belediyesi 100 personel alımı için duyuru yaptı

“08.04.2025 günü saat 21:15 sıralarında Kayapınar  Huzurevleri Mahallesi 14. Sokak üzerinde iki gurup arasında silahlı kavga olayı meydana gelmiştir. Olaya müdahale etmek için gelen emniyet ekibinde görevli bir polis memuru  müdahale sırasında tarafların ateş etmesi sonucu sol koltuk altından ateşli silahla yaralanarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiştir. Polis memurunun tedavisine devam edilmektedir.

Kavga sırasında ayrıca taraflardan biri ağır olmak üzere 7  vatandaşımız daha yaralanmıştır. İlk bilgilerden tarafların  arasında geçmişten gelen bir husumetin olduğu anlaşılmıştır. Olayla ilgili adli işlemler devam etmektedir.”