GÜNDEM

Erdoğan: Narin'i katledenlerin en ağır cezayı almaları için davanın bizzat takipçisi olacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin Güran'ın ölü bulunmasıyla ilgili "adalet önünde hesap sorma" mesajı verdi. Erdoğan, Narin'i katledenlerin en ağır cezayı almaları için davanın takipçisi olacağını söyledi.

Abone Ol

Gazete Emek- Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta 'kaybolan' sekiz yaşındaki Narin Güran'ın, bir çuval içinde ölü bulunmasına çığ gibi tepkiler gelmeye devam ediyor. Konuya ilişkin bir mesaj da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Erdoğan'ın X hesabından konuya ilişki paylaşımı şöyle:

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok.

Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık.

Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum."



 

Kaynak: Artı Gerçek