Gazete Emek - Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Özgür Demirtaş, üniversite öğrenci adaylarına çağrıda bulundu.

Bakan Koca'dan protesto açıklaması: Anlayışla karşılanır ama vakti değil Bakan Koca'dan protesto açıklaması: Anlayışla karşılanır ama vakti değil

"Türkiye'deki üniversitelerin büyük çoğunluğu kötü" diyen Demirtaş, "Kötü bir üniversiteye gideceğinize üniversiteye gitmeyin" yorumunda bulundu.

Özgür Demirtaş'ın paylaşımı şu şekilde:

"Sevgili Öğrenciler: Kötü bir Üniversiteye gideceğinize Üniversiteye GİTMEYİN. Türkiye’deki Üniversitelerin BÜYÜK çoğunluğu kötü. Boşuna 4 yılınızı harcamayın. Beni dinleyin YAPMAYIN. Gelecekte Üniversitelerin çoğuna gerek kalmayacak. Sadece EN İYİ %10’luk kesim işe yarayacak."