GÜNDEM

Özgür Özel'in ayağı kırıldı

CHP lideri Özgür Özel, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın katıldığı Meclis'teki toplantıda yer alamadı. Özel'in ayağının kırıldığı açıklandı. Islak zemine basarken kayan Özel'in sol ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildi.

Abone Ol

Gazete Emek- CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırıldığını açıkladı.

Başarır, Özgür Özel'in bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'deki konuşması ve yapılan törene katılamadığı bilgisini verdi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek" açıklaması yaptı.
Edinilen bilgiye göre, Özür Özel iki gün önce ailesi ile Manisa’dayken, ıslak zemine basarak düştü. Düşme sonrasında sol ayak kemiğinde şişlik oluşan Özel, ilk başta önemsemeyerek hastaneye gitmedi. Özel, iki gün sonra rahatsızlık hissederek kontrol için hastaneye gitti. Doktorlar sol ayak tarak kemiğinde kırık tespit etti. Özel’in yarın Meclis'te yapılacak olağanüstü toplantıda Genel Kurul'a katılıp katılmayacağı ise bugün yapılan muayene sonrasında belli olacak. 

Kaynak: Artı Gerçek