• DOLAR 34,23 %0.02
  • EURO 37,08 %0.10
  • STERLIN 44,56 %0.10
  • ALTIN 3.005,75 %0.45
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.799 %-1.92
  • ETHERIUM 2.639 %-2.45
11°
10 saat önce GÜNDEM

İddianamenin ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilmesi halinde 12’si tutuklu toplam 22 sanığın yargılanma süreci başlayacak.

11 saat önce MAGAZİN

Haklarında 'hayasızca hareketler' iddiasıyla resen soruşturma başlatılan Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu, gözaltının ardından adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.

11 saat önce GÜNDEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Barosu’nun yeni başkanı İbrahim Kaboğlu’nun “Değişmez maddelere olumlu anlamda dokunulabilir” sözlerine tepki gösterdi. İmamoğlu, “Çok talihsiz bir açıklama, kötü bir başlangıç" dedi.

11 saat önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, bugün Edirne cezaevinde yüz yüze görüştü.

16 saat önce GÜNDEM

Eski HDP genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel görüşmenin ardından ilk açıklamalarını yaptı. Özel’den sonra sonra Demirtaş da açıklama yaptı.

18 saat önce GÜNDEM

Selahattin Demirtaş kamuoyuna yaptığı çağrı metninde İstanbul Sözleşmesinin yeniden imzalanması çağrısı yaptı, "Toplumsal barışı inşa etmek istiyorsak gelin önce buradan başlayalım" dedi.

19 saat önce EMEK HABERLERİ

CHP'li Bornova Belediyesi’nden sonra CHP’li Buca Belediyesi’nde de grev kararı asıldı. Anlaşma sağlanamazsa Buca Belediyesi'nde çalışan emekçiler 12 Kasım'da greve çıkacak.

22 saat önce EMEK HABERLERİ

Sendikaya üye olduktan sonra işten çıkarıldıkları için açlık grevi gerçekleştiren Fernas Madencilik işçileri ile işveren arasında anlaşma sağlandı.

22 saat önce DÜNYA

Kürdistan Parlamentosu seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre KDP birinci parti, KYB ikinci ve Yeni Nesil ise üçüncü parti oldu. Dört seçim bölgesine bölünen Kürdistan Bölgesi’nde partilerin illerde aldıkları oy sayısı da belli oldu.

23 saat önce GÜNDEM

Fethullahçı çetenin lideri Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.