Gazete Emek- Amedspor Başkanı Aziz Elaldı,  Diyarbakır’daki bütün kurumlar ile diyalog ve uyum içinde çalışmak istediklerini belirterek, Vali ile görüştüklerini ve destek sözü aldıklarını söyledi. 

Amedsporlu İslam Ücan’dan Dünya çapında büyük başarı Amedsporlu İslam Ücan’dan Dünya çapında büyük başarı

Amedspor’un Karagümrük maçı için İstanbul’da bulunan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, takımın maç saatini beklediği otelde CEGA Medya’dan İrfan Gözen’e önemli açıklamalar yaptı. 
 


“DOĞRU TRANSFERLER YAPTIK”
Başkan Elaldı, kamp çalışmalarının bittiğini, kamp sürecinin çok iyi geçtiğini belirterek, “Kampı iyi değerlendirdik. Yoğun transfer dönemi geçirdik, doğru transferler yaptık. Transfer komitesine teşekkür ediyorum” dedi. 
“PASSOLİG VE KOMBİNE İYİYE GİDİYOR”
 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Passolig ve kombine satışlarının yavaş ta olsa iyiye gittiğini ifade ederek, “Passolig sistemi biraz sorumlu bir sistem. Yaz ve tatil mevsimi nedeniyle istenilen seviyede olmasa bile kısa zamanda istediğimiz seviyeye ulaşacağız” dedi. 

“3 FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ”
Başkan Elaldı, transferlerin devam edeceğini, Karagümrük maçında eksiklerini iyi görme fırsatı elde edeceklerini ve bir forvet, bir sol açık ve birde ortaya bir oyuncu almayı düşündüklerini de söyledi. 
“VALİLİK DESTEK SÖZÜ VERDİ”
 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı,  Diyarbakır’daki kurumlarla görüştüklerini ve Amedspor felsefesinin diyalogdan yana olduğunu söyledi. Belediyelerle görüştüklerini ve ortak nasıl çalışabileceklerinin zeminini aradıklarını söyleyen Başkan Elaldı, “Vali bey ile olumlu bir görüşme yaptık, destek istedik desteklerini sunacaklarını belirtiler. Her geçen gün ilişkilerimiz daha da iyi olacaktır” dedi. 
 “AMEDSPOR, 4 PİLOT TAKIM LE ÇALIŞACAK”
Başkan Elaldı,  Amedspor’un, Sur Belediyesepor, Viranşehirspor, Turgutluspor ve Kuşadasıspor ile ittifak kurduklarını ve bu takımların futbolcuların gelişmesi için pilot takımlar olarak kullanacaklarını da söyledi.

Editör: şilan