Gazete Emek- Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü'nde 'kaybolmasından' 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde ve üzerine taşlar konmuş şekilde ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Şimdiye kadar anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran dahil 11 kişi tutuklandı.

Soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Halk TV'den gazeteci Ferit Demir'in haberine göre Ağabey Enes'in kolundaki diş izinin anneye ait olup olmadığı kontrol edilecek.

'İSTANBUL ADLİ TIP İNCELEMİŞTİ'

Narin boğularak öldürülmüş! Ölüm sıvısı katilin eline bulaşmış Narin boğularak öldürülmüş! Ölüm sıvısı katilin eline bulaşmış

Demir'in aktardıkları şu şekilde: "Narin'in ağabeyi Enes 26 Ağustos tarihinde kolundaki diş iziyle ilgili İstanbul Adli Tıp'ta inceleme yapılmıştı. Diş izlerinin tespiti yapılmıştı ama Narin'e ait bir ize rastlanmamıştı. Başka birine ait olabileceği kuşkusu vardı. Anne bugün öğlen saatlerinde Diyarbakır Ağız Diş hastanesine götürüldü diş ölçümü alındı ve bu ölçüler İstanbul adli tıpa verilecek ve o izler anne Güran'a mı ait olduğu tespit edilecek. Anneye ait çıkarsa soruşturmanın seyri değişecek."

Editör: şilan